Racleta patiserie pentru netezire
Racleta de patiserie pentru netezire este utila pentru decorarea de torturi, prajituri etc.; racleta are 2 marimi. Pentru suprafete mari folositi toata racleta, iar pentru suprafete mai mici excludeti partea exterioara si folositi doar partea centrala. De asemenea, este potrivita pentru intinderea smantanii, a gemului etc. Material: plastic. Întreținere ușoară, poate fi spălata în mașina de spălat vase. A face un tort frumos acoperit cu fondant sau martipan nu va fi o problema datorita unei raclete de patiserie din plastic. De la mijloc, pana in partile laterale netezesti tortul si scapi de orice bule de aer. Va recomandam un suport rotativ, va functiona mai bine.Nu este inclus in pret. Pentru suprafete mai mari poti folosi toata racleta, pentru suprafete mai mici, cupcakes si deserturi mai mici poti deconecta partea portocalie si sa lucrezi cu ea separat. Avantajele racletei de patiserie: netezeste uniform materialul de acoperire plasat pe tort obtii margini ascutite si forme rotunde ambele parti pot fi prinse cu usurinta impreuna poate fi folosit si pentru netezirea cremelor se poate spala vase Sfat : Daca materialul se lipeste, stropiti-l cu zahar pudra sau amidon. Puteti folosi un sucitor moale pentru a transfera, la fel cum transferati aluatul pe o tava de copt. Material: plastic Culori: alb, portocaliu Lungime (cm): 15,5 Inaltime (cm): 8 Greutate (g): 57 Caracteristici: 2 marimi Se poate spala in masina de spalat vase: da Dimensiuni: 11x6 cm și 15,5x8 cm. 1 buc.